Individuele training

Individuele training

Liever een Individuele hondentraining volgen? Dat kan bij De Middelaar!

Een individuele les kan bijvoorbeeld erg fijn zijn als:

  • je hond (nog) niet met andere honden samen in één groep kan
  • je hond angstig of te gestrest raakt van een drukke omgeving
  • jij je niet prettig voelt in een groep
  • je niet kunt op de tijdstippen dat hondenscholen in je omgeving lessen aanbieden, of omdat je niet op vaste dagen kunt.

Overigens zijn honden van ALLE leeftijden welkom op de Individuele hondentraining!

Werken aan wederzijds begrip

In de afgelopen decennia hield hondentraining vooral in: het aanleren van commando’s. De hond moest bepaalde commando’s leren begrijpen en uitvoeren. Op de trainingsvelden werd nauwelijks gelet op de signalen die de hond intussen uitzond. Als een hond bijvoorbeeld iets niet snapte en zich daardoor onbehaaglijk ging voelen, liet hij stresssignalen zien. De hondeneigenaren leerden echter weinig over hondentaal. Laat staan dat ze leerden hoe ze hier het beste op konden reageren. Terwijl dit juist het allerbelangrijkste is wat een eigenaar op een cursus zou moeten leren! Een goede verstandhouding vraagt om tweerichtingsverkeer. Namelijk aan de ene kant de hond die zijn mens leert snappen én aan de andere kant de mens die zijn hond leert snappen. Tot nu toe moesten honden steeds onze taal leren. Hoog tijd dat wij ook hun taal leren te begrijpen!

Persoonlijke aandacht en altijd les van een gecertificeerd trainer, met actuele kennis

Je krijgt altijd les van een gecertificeerd trainer met actuele kennis. Je zult zien dat je hierdoor snel leert hoe dingen in elkaar steken. Ik zal ernaar streven om de les in een zo ontspannen mogelijke sfeer te laten verlopen voor jou en je hond.

Lesonderwerpen

In de individuele hondentraining krijg je de ruimte om zelf punten naar voren te brengen waar jij op wilt trainen. Voorwaarde hiervoor is wel dat het welzijn van de hond hierbij niet geschaad wordt.

Mocht je geen behoefte hebben om zelf onderwerpen voor te dragen, dan zal ik een les samenstellen waarvan ik denk dat jij en je hond het meeste baat bij zullen hebben.

Eén of meer lessen, aan jou de keus

Bij de individuele hondentraining kun je zelf bepalen of je het bij één les laat, of dat je nog één of meerdere extra lessen wilt volgen.

De prijs van een Individuele training is € 45, inclusief 21% btw, en duurt 45 minuten.

Je kunt ook kiezen voor een Individuele training van 1 uur, deze kost €60, inclusief 21% btw.

Je kunt je aanmelden voor een Individuele les via telefoonnummer: 06 169 000 13 of via e-mail: demiddelaar@gmail.com