Advies

Advies

Ook voor advies kun je terecht bij De Middelaar. Je kunt bijvoorbeeld advies vragen wanneer je overweegt om een hond in huis te gaan nemen. Het kan zijn dat je je dan afvraagt wat voor hond het beste bij jou en je leefomstandigheden past. Ik adviseer je daar graag over. Het is altijd fijn, ook voor je toekomstige viervoeter, dat hij goed bij jou past en dat jij een weloverwogen keuze hebt kunnen maken voor deze hond. Bovendien kun je je dan ook goed voorbereiden op zijn of haar komst!

Je kunt kiezen of je dit advies via de telefoon wilt krijgen of dat je daarvoor langs wilt komen in mijn gemoedelijke praktijk. Qua kosten maakt dat niet uit.

Advies kun je bijvoorbeeld ook vragen over:

  • Waar moet ik op letten als ik een buitenlandse hond adopteer?
  • Ik wil graag een 2e hond erbij, waar moet ik rekening mee houden om het risico dat het niet zal klikken met mijn huidige hond zo laag mogelijk te houden?
  • De verschillende hondenrassen en welke eigenschappen je daarbij in het algemeen kunt verwachten
  • Eigenlijk over alles op hondengebied. Als mijn kennis over jouw vraag ontoereikend is, zal ik je dat ook eerlijk meedelen.

Wil je advies over het gedrag van een hond die je al hebt, dan kan dit via een gedragsconsult, waarbij ik ook de hond zal observeren.

Tarief

De kosten voor een telefonisch adviesgesprek en voor een adviesgesprek op mijn praktijk zijn gelijk. De kosten bedragen € 25 per half uur, inclusief 21% btw. Voor een adviesgesprek van een uur kom je dus uit op € 50, inclusief 21% btw.

Een Adviesgesprek kun je aanvragen via telefoonnummer 06 169 000 13 of via e-mail demiddelaar@gmail.com. We plannen dan een geschikt tijdstip voor ons beiden in.

Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar!